Dugun Yapmak İsteyenlere Yer Onerileri

Yazın yaklaşması ile beraber düğüncüler de sıraya girdi. Hem evlenmek isteyen çiftler, hem de sünnet olacak çocuklar için havaların ısınmasının ardından düğün organizasyonları tam tempo devam ediyor. Düğün organizasyonlarının başlamasıyla birlikte pek çok kişinin aklına takılan konu düğünü nerede yapacakları oluyor. Pek çok kişi kapalı düğün salonlarında düğün yapmayı tercih ederken bazı kişiler de kapalı alanlardan boğulup açık kır bahçelerini tercih ediyor. Kır bahçeleri özellikle açılış organizasyonu yapacak firmalar için de iyi bir seçenek oluyor.

Kır Bahçelerinde Düğün Yapmak

Kır bahçelerinde düğün yapmanın avantajlarının olduğu kadar dezavantajları da bulunuyor. Kır bahçelerinde düğün yapmanın en iyi avantajı yaz ayında güneşin altında, mis gibi esen rüzgarın eşliğinde açık havada eğleniyor olmak. Bu sayede herkes gönlünce koşturuyor dans ediyor ve özellikle çocuklu düğünlerde kır bahçesini tercih etmek avantajlı oluyor. Kır bahçesini düğün organizasyonu olarak tercih etmek sunnet dugunu organizasyonu açısından da çok akıllıca bir fikir. Çünkü küçük çocuklar yeşilliklerde gönüllerince eğlenmeyi, kapalı alanlara sıkışıp kalmamayı daha fazla tercih ediyor.

Kır bahçesinde düğün yapmanın da elbette dezavantajı bulunuyor. İlk dezavantajı havanın yağmurlu ya da soğuk olma riskinin olması. Bu durumda branda çekilebiliyor ancak havanın soğuğu önlenebiliyor. Kır bahçesinde düğün yapmanın bir diğer dezavantajı da birtakım organizasyon maliyetlerini kendiniz karşılıyor olmanız. Bu durumda masa sandalye kiralama hizmetinden faydalanmanız gerekiyor.

Düğün Salonlarında Düğün Yapmak

Düğün salonlarında düğün yapmanın en iyi avantajı yaptığınız anlaşmaya göre hiçbir işe elinizi sürmeden sadece misafirleriniz ile ilgileniyor olmanızdır. Düğün pastası, ikram edilecek yiyecek ve içecekler, masa sandalyeler hatta müzik ve fotoğraf çekimi gibi organizasyonları da düğün salonları hallediyor. Düğün salonunun bir diğer avantajı hava sıcakta olsa soğukta olsa insanlar bu durumdan etkilenmiyor. Düğün salonunda düğün yapmanın iki dezavantajı bulunur bunlardan biri kır bahçesi kadar rahat ve samimi olmaması diğeri ise kır düğününe oranla çok daha maliyetli olmasıdır. Sizler de düğün organizasyonları hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız https://www.vadiorganizasyon.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.